Firma profil - Conelto

Go to content

Main menu

Firma profil

Om Conelto

____________________________________________________________________________________________________________

Historie:
Jørgen Hangel, som er ophavsmanden til det patentansøgte koncept, fik ideen fra sin tid som direktør på en ståltårnsfabrik og sidenhen ejerskab af en betonelementfabrik, hvor man blandt andet fremstillede efterspændte elementtanke.
Ide og koncept blev patentansøgt i 2009 samtidig med stiftelse af Conelto med det formål at realisere ideen.

Potentielle kunder tog godt imod ideen og konceptet, men den finansielle uro gjorde det svært at fremskaffe kapital til formålet. Jørgen Hangel valgte derfor i sommeren 2011 at sælge idé og koncept til kapitalstærk ejer, der blandt andet også er ejer af Welcon A/S, som er en anerkendt ståltårnsproducent. Salget skabte det nødvendige fremadrettede finansielle fundament samt ikke mindst kundeerfaring og netværk. Jørgen Hangel er fortsat i selskabet som teknisk direktør med ansvar for udvikling af koncept samt produktion og dermed med til at virkeliggøre de oprindelige ideer.

_____________________________________________________________________________________________________________

Organisation:
Coneltos organisation er opbygget på en måde som bevirker at fleksibiliteten er prioriteret højt. Dette betyder at reaktionstiden fra beslutning til handling er så kort som overhovedet muligt.

___________________________________________________________________________________________

Ejerstruktur:
Conelto er ejet af CJ Holding som ydermere ejer Welcon A/S, der er en markedsledende tårnproducent med over 25 års erfaringsgrundlag. Ejerkredsen har dybe rødder i vindmøllebranchen, hvilket giver et stort knowhow og kendskab til kundekrav. Conelto har til huse sammen med Welcon, hvilket giver væsentlige synergifordele.

 
Back to content | Back to main menu